FRIS Verzekeringen: al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres voor al uw verzekeringen.
 

FRIS Verzekeringen

FRIS Verzekeringen is feitelijk de bakermat van FRIS. De afdeling is opgericht in 1923 en heeft haar wortels in Zaandam. De portefeuille van FRIS Verzekeringen omvat momenteel circa 1500 particuliere en zakelijke klanten.

FRIS Verzekeringen kenmerkt zich daarbij door:

  • Eén totaalpakket met één vast aanspreekpunt

Vastgoedbeslissingen zijn vaak complex en tijdrovend. FRIS biedt de kans alles bij één organisatie onder te brengen en één vast aanspreekpunt te hebben. Dit geldt voor zowel particuliere als commerciële partijen. FRIS kan desgewenst één totaalpakket met u samenstellen, waarbij FRIS naast begeleiding bij de aan- of verkoop van de woning of commerciële ruimte, het VVE beheer en/of het algehele beheer, u tevens ontzorgt op het gebied van verzekeringen. Kortom één totaalpakket en  één aanspreekpunt.

  • Veel breder aanbod dan alleen gebouwgebonden verzekeringsproducten

In het afgelopen decennium heeft FRIS Verzekeringen zich verder toegelegd op de busines-to-businessmarkt, waarbij niet uitsluitend gebouwgebonden verzekeringsproducten worden aangeboden, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid . Voor verzekeringsoplossingen op het gebied van inkomens en pensioenvoorzieningen werken wij nauw samen met door ons geselecteerde partners.  

FRIS Verzekeringen is lid van Adfiz. De leden van deze vereniging moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In dat kader beschikt FRIS niet alleen over de vereiste diploma’s maar ook aan deskundigheid en jarenlange ervaring.

Een analyse van uw verzekeringen kan wellicht veel voordeel opleveren in kwaliteit en premie.  Bel of e-mail ons daarom voor een vrijblijvend advies maar langskomen mag natuurlijk ook.


FRIS Verzekeringen
Atlas Arena - Gebouw Amerika
Hoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST

Telefoon:  020-3017744
E-mail:  info@fris-verzekeringen.nl

AFM vergunningnummer 12008983
Kifid aansluitnummer 300.005671


HOME